ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2751062012
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-20:00

Our Shop

MyDream - Προσκλητήριο γάμου Floral

Κωδικός Προϊόντος : WI001

Προσκλητήριο γάμου Floral  • Περιγραφη
  • Τιμες
  • ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσκλητήριο τετράγωνο, διαστ. 15Χ15 εκ. εκτυπωμένο σε χαρτί ματ 280γρ. και στις 2 όψεις.Φάκελλος διαστ. 16x16 εκ. σε χαρτί ματ 120γρ.
Επιλέξτε το χρώμα του φακέλλου σε επόμενο βήμα.
Το χρώμα της εκτύπωσης του προσκλητηρίου παραμένει ως έχει.
Η τιμή περιλαμβάνει την εκτύπωση του προσκλητηρίου και τον φάκελλο.
Κείμενα και γραμματοσειρά ενδεικτικά, επιλογή σε επόμενο βήμα.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 30 τεμ.
Όλα τα προσκλητήριά μας παραδίδονται σε επιμέρους κομμάτια για την ασφαλή μεταφορά τους.
Τα φάκελλα είναι έτοιμα για χρήση.Ο φάκελλος κλείνει με αυτοκόλλητο, με εκτυπωμένο το αντίστοιχο θέμα του προσκλητηρίου.Τα αυτοκόλλητα παραδίδονται έτοιμα/κομμένα.

Το χρώμα που θα επιλέξετε για την εκτύπωση του προσκλητηρίου σας, ενδέχεται να διαφέρει από την απεικόνιση της οθόνης του υπολογιστή σας. Λόγω της ποιότητας και της υφής κάθε χαρτιού η αποτύπωση των χρωμάτων μπορεί να έχει μικρές αποκλίσεις από χαρτί σε χαρτί.
ΠοσότηταΤιμή ανά τεμάχιο
30+ €1.27
60+ €1.26
90+ €1.24
120+ €1.22
150+ €1.2

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας εντός 1-2 εργάσιμες ημέρες λαμβάνετε τη μακέτα του προσκλητηρίου σας ηλεκτρονικά. Παρακαλείσθε να απαντήσετε ηλεκτρονικά αναφέροντας τις όποιες αλλαγές, διορθώσεις ή την έγκριση σας στο κείμενο που έχετε λάβει.

Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να αναμένει τη δική σας γραπτή έγκριση της μακέτας και σε συνέχεια αυτής ουδέν λάθος αναγνωρίζεται από τη στιγμή που έχει γίνει εκτύπωση ή αποστολή των προσκλητηρίων με courier ή παραλαβή τους από το κατάστημα μας. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά τη μακέτα (διάσταση, κείμενα, γραφικά, χρώματα, κλπ.) για τυχόν παραλείψεις ή λάθη.

Η κατασκευή και παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται το αργότερο σε 8-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τελικής δική σας έγκρισης στη μακέτα.

Λόγω της αποστολής του αρχείου με e-mail η χρωματική απεικόνιση στην οθόνη του υπολογιστή σας ενδέχεται να διαφέρει από την απεικόνιση στο εκτυπώσιμο έντυπο. Αυτό εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστή σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να εκληφθούν ως σημεία αναφοράς.

Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητα τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα μας που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

$34.00
Προσθηκη στο Καλαθι

Επιστροφη στην κατηγορια Γάμος

Ρωτηστε μας για το προϊον

Ενδιαφέρεστε για το προϊόν : Προσκλητήριο γάμου Floral ;

Στείλτε μας τις ερωτήσεις και απορίες σας, συμπληρώνοντας της ακόλουθη φόρμα.

  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
27510 62012