ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2751062012
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-20:00

Our Shop

MyDream - Σουπλά τραπεζιού Black moustache

Κωδικός Προϊόντος : BS076

Σουπλά τραπεζιού Black moustache  • Περιγραφη
  • Τιμες
  • ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Χάρτινο σουπλά διακόσμησης από χαρτί γραφής 100γρ. για το τραπέζι των καλεσμένων σας στη βάπτιση. Διαστάσεις: 24x34εκ.
ΠοσότηταΤιμή ανά τεμάχιο
30+ €0.8

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας εντός 1-2 εργάσιμες ημέρες λαμβάνετε τη μακέτα του προσκλητηρίου σας ηλεκτρονικά. Παρακαλείσθε να απαντήσετε ηλεκτρονικά αναφέροντας τις όποιες αλλαγές, διορθώσεις ή την έγκριση σας στο κείμενο που έχετε λάβει.

Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να αναμένει τη δική σας γραπτή έγκριση της μακέτας και σε συνέχεια αυτής ουδέν λάθος αναγνωρίζεται από τη στιγμή που έχει γίνει εκτύπωση ή αποστολή των προσκλητηρίων με courier ή παραλαβή τους από το κατάστημα μας. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά τη μακέτα (διάσταση, κείμενα, γραφικά, χρώματα, κλπ.) για τυχόν παραλείψεις ή λάθη.

Η κατασκευή και παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται το αργότερο σε 8-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τελικής δική σας έγκρισης στη μακέτα.

Λόγω της αποστολής του αρχείου με e-mail η χρωματική απεικόνιση στην οθόνη του υπολογιστή σας ενδέχεται να διαφέρει από την απεικόνιση στο εκτυπώσιμο έντυπο. Αυτό εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστή σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να εκληφθούν ως σημεία αναφοράς.

Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητα τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα μας που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

€34.00
  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
27510 62012